Megszólalt közös gyermekükről Solti Ádám volt szeretője

Bulvár

Solti Ádám volt szeretője is kiállt a nyilvánosság elé, bár sosem akart szerepelni.

Solti Ádám döbbenetes titkot árult el múltjáról, szeretője volt, akitől gyermeke is született. A színész azért mesélte el történetét, mert szerinte volt szeretője nem hagyott neki más választást. A Blikk elérte a nőt, aki viszont nem érti a művészt.

Érthetetlen számomra, hogy Ádám miért érezte szükségét annak, hogy ezzel a személyes ügyével a sajtóhoz forduljon. Az általa elmesélt történetet más szemszögből ismerem, azt én nem kívánom a nyilvánossággal megosztani. Valóban született egy közös gyermekünk, akit egyedül vállaltam. Édesanyámtól és a teljes családomtól a kezdetektől fogva sok segítséget kapva, szeretetben és biztonságban nevelem őt

– mesélte a lapnak Solti Ádám volt szeretője, aki elmondása szerint soha nem akart a sajtóhoz fordulni, csak a színésszel szeretett volna megegyezni a bíróság segítségével.

Ádám megkeresésével egyedüli célom a gyermekem családi jogállásának tisztázása volt, hogy ne úgy nőjön fel, hogy „félig senkié”! Nem kértem gyerektartást, és azt sem, hogy a nevére vegye. Nem kommentálom számomra megdöbbentő és megalázó megnyilvánulásait. Nem értem a celebek, influenszerek világát, amitől távol is akarok maradni

– mondta a volt szerető, aki többször nem is szeretne nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. Solti Ádám és felesége sem szeretnének többet beszélni az ügyről, ügyvédjük mondta el, hogy a színész nem zárkózott el attól, hogy elismerje a gyermeket, csak nem olyan diktátumok mentén, ahogy azt az édesanyja követelte.

Fotó: Facebook/Brndtt.Kis