Szeged, EPAM bringás reggeli, EPAM, kerékpár, reggeli

Finom reggeli várta a szegedieket ma az EPAM előtt

Helyi hírek

Friss gyümölcsökkel és péksüteménnyel várták a szegedi bringásokat reggel az EPAM előtt. A Bringás reggeli címszó alatt futó, országos esemény célja, amelyhez a szegedi cég is hosszú évek óta, minden tavasszal és ősszel csatlakozik: felhívni a figyelmet a környezettudatosságra.

A Magyar Kerékpárosklub által szervezett Bringás reggeli című esemény célja minden tavasszal és ősszel rávilágítani az emberek figyelmét arra, hogy nemcsak egészséges, hanem környezetbarát is kerékpárral közlekedni. A kezdeményezéshez évről-évre egyre több intézmény és cég csatlakozik az országban, nincs ezzel másképp a szegedi EPAM sem.

Az EPAM az ország három pontján van jelen, mind a három ponton nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és a környezettudatosságra, valamint az egészséges életmód fontosságának felhívására.

A tapasztalt szerencsére azt mutatja, hogy Szegeden időről-időre, egyre többen pattannak biciklire, és nemcsak ilyenkor, hanem szinte egész évben örömmel használják az itt élők kerékpárjaikat, amelyekkel többnyire munkába járnak, de kirándulni is szívesen mennek vele.

Az EPAM amellett, hogy az elmúlt években csatlakozott a már említett Bringás reggelihez, szemétszedést, faültetést és különböző, környezetbarát események is szervez.

Fotó: Frank Yvette