Életfogytiglanra ítélték egy tizenhét évvel ezelőtti makói kettős gyilkosság elkövetőjét

Életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtott első fokon kedden a Szegedi Törvényszék egy hajléktalan férfit, aki 2004-ben meggyilkolt egy idős makói asszonyt és lányát – tájékoztatta a bíróság közleményben az MTI-t.

Pótlóbusz jár Cegléd és Kiskunfélegyháza között vasárnaptól

A Budapest-Cegléd-Szeged vonalon július 18-ától 29-éig Cegléd és Kiskunfélegyháza között valamennyi vonat helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat pályakarbantartás miatt. Július 30-ától augusztus 5-éig Kecskemét és Kiskunfélegyháza között kell pótlóbusszal utazni – tájékoztatta a Mávinform szerdán az MTI-t.

Nagy kiterjedésű szabadtéri tüzek adtak munkát a tűzoltóknak csütörtökön Csongrád-Csanád megyében

Csütörtökön öt szabadtéri tűzesethez riasztották a megye egységeit. Több esetben is nagy kiterjedésű, gyorsan terjedő lángokkal kellett küzdeniük a tűzoltóknak. Órákon át oltottak a hőségben például Szentes külterületén, ahol több mint tíz hektáros területen lángolt a betakarítás előtt álló gabona. Itt az elsődleges információk szerint a tüzet egy autóból kidobott cigarettacsikk okozta. Több mint húsz […]

Jogerősen tizenöt évre ítélték a barátja kisfiát molesztáló férfit

Jogerősen tizenöt év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei férfit, aki fenyegetéssel többször is szexuális cselekményre kényszerített egy kisfiút – tájékoztatta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.