Divatbemutató az IH-ban

Jubileumi divatbemutató volt a szegedi Ifjúsági Házban

A Dugonics Társaság Ifjúsági Tagozata Kontrasztok címmel tartott divatbemutatót kedden Szegeden az Ifjúsági Házban. A jubileumi, XX. alkalommal jelentkező rendezvényen közreműködtek a Szegedi Tömörkény István Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Technikum textilműves diákjai, a SZTE Kossuth Zsuzsanna Technikum és Szakképző Iskola jelmez- és díszlettervező tanulói, valamint a SZSZC Vedres István Technikum grafikus diákjai. Fotók: Frank Yvette

Szerdán félpályás útzár mellett kezdődnek munkák az Algyői hídon

Holnaptól várhatóan munkálatok kezdődnek az Algyői hídon – közölte a Magyar Közút. Hunkó József vármegyei igazgató a Rádió 88-nak elmondta, kátyúzási munkák miatt félpályás útzár lesz érvényben, jelzőőrös forgalom irányítással. A munkák a reggeli csúcsforgalom után, fél 9 – 9 óra körül kezdődnek. Hozzátette, úgy tervezik, hogy csütörtökön már végeznek is.

Nyugati pályaudvar

Vitézy szerint Lázár hátráltatja a vasúti közlekedés és a Nyugati pályaudvar fejlesztését

Egy évvel ezelőtt hirdettek eredményt a Nyugati pályaudvar megújítására és a vasúti kínálat bővítése érdekében a pályaudvar kapacitásának duplájára növelésére kiírt tervpályázaton. A fejlesztés mára erősen megbicsaklani látszik.