Sípmesterek Fesztiválja

Ma is pattog a labda a sípmesterek szegedi fesztiválján

Helyi hírek Ország Sport

A hétvégén mintegy négyszáz labdarúgó játékvezető méri össze focitudását a Pick Arénában a Sípmester Fesztiválon. Szombaton 40 meccset már lejátszottak, ma a negyeddöntőkkel folytatódik a program – Csongrád-Csanád vármegye csapata csak a 17-20. helyért mérkőzhet meg.

A nagymúltú eseményen a szokásokhoz híven gálamérkőzést is rendeznek, ahol Szeged legeredményesebb sportolói mérkőznek meg a megyei játékvezető bizottságok elnökeivel. Többek között játszani fog a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Molnár Tamás, a több mint 100-szoros válogatott kézilabdázó, Vadkerti Attila és a 2008-as pekingi olimpián aranyérmet szerző kenus, Vajda Attila is. Ez a mérkőzés vasárnap 13 órakor kezdődik a bronzmeccs, illetve a döntő előtt.

A tegnapi négy mérkőzés eredményét és gólszerzőit itt nézheti meg. Vasárnap reggel a helyosztókkal folytatódnak a küzdelmek, a meccseket ma is párhuzamosan, egymás melletti pályákon játsszák. A mieink, vagyis Csongrád-Csanád vármegye csapata a Tisza csoportban a szerény ötödik – utolsó – helyet szerezte meg és a kiírás szerint 8 órakor kezd a B-pályán. A teljes programról itt tájékozódhat.

A tegnapi történésekről az esemény hivatalos Facebook oldalán is számos információt olvasható, plusz temérdek fotó is megnézhető.

Ahogy a szombati, úgy a vasárnapi mérkőzések is élőben megnézhetők a YouTube-on, a két pályát külön közvetítik.

Fotók: Frank Yvette