Rost Andrea

Igazi sztárparádé várja a szegedieket idén a Muzsikáló Udvar rendezvénysorozatán

Helyi hírek

Mácsai Pál, Rost Andrea, Kovács Patrícia, Csonka András, a Solis Consort és a Fool Moon együttes is fellép 2024 júliusában Szegeden, a Városháza Udvarán.

2024.07.18. 20:30 – Janikovszky Éva: A lemez két oldala

Képzeletszínházi előadás női és férfi hangokra két felvonásban. A lemez A oldalán hallható: Kovács Patrícia és Urbanovits Kriszta. A lemez B oldalán hallható: Csonka András és Inotay Ákos. A lemezt elővette és feltette, azaz az előadás szövegkönyvét írta, és a produkciót rendezte: Tollár Mónika

2024.07.24. 20:30 – Különkiadás

Válogatás Örkény István és Esterházy Péter írásaiból.

Fellép: Mácsai Pál, Lukács Miklós és Máté Gábor

2024.07.27. 20:30 – A Solis Consort barokk koncertje

Vannak titkok, melyekről csak a csillagok tudnak. Egy aggódó dajka könyögéséről, aki egy beteg gyermek felett virraszt. Egy szorongató érzésről, melyet a koromfekete éj neszei ébresztenek. A vágyakozásról, melyet csak a várva várt virradat csendesíthet. Vagy éppen egy reneszánsz királyi udvar báljának vidám, ünnepi perceiről. Az éjszaka ezen pillanatairól mesél nekünk a Solis Consort régizenei együttes.

Fellép: Haramza Klára, Tóth Zsuzsi – ének; Horváth-Tóth Viktória, Szvetnyik Margit – barokk hegedű; Skrionya Réka – blockflöte; Czéh Ágnes – barokk cselló; Balog Zsolt – csembaló; Szilágyi Attila – violone; Tokodi Gábor – lant; Szíves Márton – ütőhangszerek

Az est moderátora: Rupáner Ágnes, színész

2024.07.29. 20:30 – Operaest

Pál Tamás karmester szakmai vezetésével egy színes programot hallhat a közönség. Fellépnek: Rost Andrea, Kálnay Zsófia, Ninh Duc Hoang Long, Kelemen Zoltán, műsorvezető Pál Tamás, zongorán kísér Zalánki Rita.

2024.07.31. 20:30 – Fool Moon koncert

A többszörös nemzetközi díjas pop-acapella együttes immár 20 évnyi újító-úttörő munkát tudhat maga mögött. A Fool Moonnak köszönhetően az acapella – azaz a hangszerek nélküli, énekelt popzene – soha nem látott népszerűségre tett szert a magyar közönség körében.

Humoros és szórakoztató, de magas szakmai színvonalú és igényes stílusú koncertjeik során a műfajjal ismerkedő és a zenéhez értő hallgatók is egyaránt találnak kedvükre valót. Eddigi pályafutásuk alatt 7 nagylemezt, 13 nemzetközi és magyar díjat, számos jelölést, elismerést. Ez alkalommal válogatott acapella dalokkal, slágerekkel fogják megörvendeztetni a közönséget.

Tagok: Mészáros Tamás – tenor; Molnár Gábor – tenor; Németh Miklós – basszus, együttesvezető; Vavra Bence – tenor; Wodala Barnabás – bariton.

Jegyinformációk és egyéb tudnivalók ide kattintva. 

Fotó: Zács Ágoston