Így várták Szegeden Magyar Pétert

Magyar Péter élőben közvetíti a köztévé választási vitáját a Várkert Bazárnál

Ország

Ahogyan arról a Szegedi Nap is beszámolt, 2024. május 30-án 20 órára EP-választási vitaműsort szervezett az MTVA – az eseménynek a Várkert Bazár ad otthont és a vitát Volf-Nagy Tünde valamint Németh Balázs vezetik majd. Időtartama körülbelül 100 perc lesz. Az eseményt Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt EP-listavezetője és csapata kivetítőn keresztül közvetíti a Várkert Bazárnál.

A vitaműsor előtt Magyar Péter beszédet intéz azokhoz, akik a Várkert Bazárnál összegyűlnek, hogy az ott elhelyezett kivetítőn keresztül nézzék a műsort. Erre a politikus Instagram és Facebook bejegyzése szerint 18:45-kor kerül sor.

„Találkozzunk ma este a Várkert Bazárnál! Mutassuk meg, hogy nem kérünk a propagandából, a “köz”média hazugságaiból! Elég volt abból, hogy miközben a kormány tönkretette az egészségügyet és az oktatást és oly sok mindent, aközben 1309 milliárd forintot költött 5 év alatt a politikai ellenfeleinek a lejáratására. Elég volt abból, hogy a “köz”médiát egy hírhamisító vezeti, aki diktátumot adhat a pártok vezetőinek és viccet csinálhat egy politikai vitából, amit 14 év után először rendeznek meg” – áll posztjában.

Mint azt kiemelte: büszke arra, hogy alig egy hónap alatt a TISZA Párt egy olyan közösséggé vált, amely ki tudta kényszeríteni a ma esti “vitát”.

“Ott leszek és el fogom mondani, hogy a magyar embereknek elege van a hazugságokból, az ipari mértékű korrupcióból, a vidéki Magyarország tönkretételéből. A magyar emberek nevében válaszokat fogok követelni arra a kérdésre, hogy Orbán és Gyurcsányt hogy tette hazánkat az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országává, miközben 40 ezer milliárd forint érkezett hozzánk az Unióból” – írta az Instagram és Facebook oldalán.

(Magyar Péter hivatalos közösségi oldalai)

Fotó: Magyar Péter hivatalos Facebook oldala