Schumacher Vanda . SZIN. Fesztivál. Szeged.

Schumacher Vanda a legnagyobb sztárokra vadászik a SZIN-en

Party Zone

Zara Larsson a személyes kedvence, de Armin van Buurent és Kamradot is elkapja majd egy-egy interjúra Schumacher Vanda, aki azon túl, hogy Miskovits Marci mellett a Coca-Cola SZIN házigazdája, sztárinterjúkat is készít a fesztiválon.

Immár második éve Schumacher Vanda a Coca-Cola SZIN házigazdája, aki Miskovits Marcival közösen látja el ezt a feladatot.

„Marcival jó a viszonyunk, jól tudunk együttműködni és a nyár ékköveként tekintünk erre a fesztiválra. Ki tudok teljesedni ebben a lehetőségben, rengeteget ad nekem a SZIN, ráadásul ez egy olyan munka, amire abszolút büszke lehetek” – mondja Vanda, aki a munkamegosztás szerint a sztárinterjúkért felelős a fesztiválon.

Szerinte ebben a munkában az a legnagyobb kihívás, hogy ne érezze túl jól magát a backstage-ben.

„Mindenkit ismerek, nem poénkodhatjuk el, mert komoly műsort és tartalmat kell gyártanunk, ezért oda kell figyelni, hogy tényleg elvégezzük a feladatainkat” – mondja a népszerű műsorvezető.

A legjobban a sztárinterjúkat várja.

„Armin van Buurennel mindenképpen készítünk majd interjút, de Kamraddal és Zara Larssonnal is, aki az egyik személyes kedvencem. Számomra a SZIN azért is volt nagy mérföldkő, mert régebben rengeteget küszködtem azzal, hogy nem mertem megszólalni angolul, mára pedig eljutottam oda, hogy külföldi sztárfellépőkkel készítek interjút” – mondta Vanda.

(SZIN sajtóközleménye)

Fotó: SZIN