4 nap 5 letartóztatott Csongrád-Csanád megyében

Rendőrség

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség hosszú hétvégi ügyeleti tevékenysége során egy ukrán embercsempész, egy nőt prostituáltnak eladó férfi, 2 bolti tolvajlásra szakosodott nő és egy apját megszurkáló férfi letartóztatására tet indítványt.

A megalapozott gyanú szerint az ukrán férfi vasárnap délután vett fel az autójába Ásotthalom külterületén 16 szír és iraki személyt, hogy őket Ausztriába szállítsa, de a rendőrök röviddel ezután igazoltatták, majd előállították őt. A kaposvári férfi egy kiszolgáltatott és ezért ellenkezni sem tudó nőt adott el 3 évvel ezelőtt 1000 euróért azért, hogy a sértett Németországban folytasson prostitúciós tevékenységet. A két többszörösen büntetett előéletű nő több élelmiszerboltból boltból is lopott rövid időn belül. A megyebeli kistelepülésen élő férfi pedig szombat délután szúrta meg 2 alkalommal egy családi vita során édesapját, neki életveszélyes sérüléseket okozva.

A Szegedi Járásbíróág nyomozási bírója az ügyészi indítvánnyal egyezően valamennyi gyanúsított letartóztatását egy hónapra elrendelte.

(Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség)

Fotó: illusztráció