Kézműves vásár lesz szombat délután a szegedi Zászló utcában

Gazdaság Helyi hírek Kultúra

Valentin napi és tavaszváró kézműves vásárt rendeznek szombaton 14 és 20 óra között Szegeden az Agár Bazárban, a Zászló utca 3. szám alatt.

Mit szólnátok, ha megtörnénk a téli szürkeséget, ha már egy kicsit a tavaszra készülnénk? – írják, kérdezik közösségi oldalukon a szervezők, akik hozzáteszik: mondják is, január, február itt a nyár! Sőt közeleg a szerelmesek ünnepe is, és hol is találni jobb ajándékot, mint egy kézműves vásáron.

“Gyertek el február 11-én Agárúr kávézójába és szerezzetek be valamit, ami színt visz a szürke télbe, vagy keressetek egy apróságot annak, aki a közel áll a szívetekhez. Amellett, hogy egy kávézó kényelmében szemezgethetsz a szebbnél-szebb egyedi kézműves termékek között, még zenei aláfestést is adunk az eseménynek. Könnyed dallamok, finom italok, izgalmas néznivalók, ezek várnak rátok az Agár Bazárban.”

A kiállítók: Consuela’s Handcrafted Goodies: újrahasznosított underground ékszerek, Gems of Ennwira: kézzel készített, formázott polymer gyurma, tollas és csomózott ékszerek és ajándéktárgyak, Anna’s Jewellery:
műgyanta ékszerek és kisebb ajándéktárgyak, Borka Handmade: horgolt kulcstartók, játékok, neszesszerek, kesztyűk, DencsMarica Design: hátizsákok, szatyrok, textiltermékek, Mécs Eszter Home&Art: táblaképek, hűtőmágnes, képeslapok, VecskeFecske: kerámia és fa használati és dísztárgyak, füstölőtartók, függőkaspók, falifüggők, Black Bunny Collars: kutyafelszerelés nyakörv, póráz, hám, kendő, Nibiru Varázsékszerek, talizmánok.

És természetesen ott lesz a társszervező Manomanu Grafika is, mandala színezőkkel, matricákkal, naptárakkal és  ékszerekkel – egyebek között. Hasonló rendezvény volt korábban a Grand Caféban, arról is beszámoltunk.

Még kétszer lesz Grandventi kézműves vásár a Grand Caféban

Fotók: Frank Yvette