Jedi lovagok védik a szegedi biciklis férfiak fogamzóképességét a Petőfin

Helyi hírek Rendőrség

Nem voltak elégedettek a Kutyapárt szegedi passzivistái a Petőfi Sándor sugárúti kerékpárút szerintük veszélyes terelőoszlopaival – sajátos eszközeikkel próbáltak javítani a láthatóságon.

A Kutyapártnak szívügye, hogy sok gyermek szülessen Szegeden. Ezért a Petőfi sugárúton a járdára és kerékpárútra teljesen értelmetlen összevisszaságban kiszórt, sötét színük miatt este alig látható „mogyorótörő” oszlopok elég problémások. Tehát az óvatlan férfi gyalogosokat tartós fogamzásképtelenséggel, a kerékpárosokat végtagtörésekkel fenyegető oszlopokat figyelemfelhívó szalagokkal láttuk el lakossági jelzések és a helyi kerékpárosklub véleménye alapján – írta közösségi oldalán néhány napja a Kutyapárt szegedi központi bizottsága.

“A Szegedi Űrállomás II. terminál első diplomáciai sikere, hogy az akcióhoz csatlakoztak a Galaktikus Köztársaság védelmezői. Így aztán a szegedi kerékpárosokat a Birodalom által kirakott karók ellen Jedi lovagok védik mostantól. A Petőfi sugárúton teljesít szolgálatot Yoda, Qui-gon Jinn mester és Asoka Tano padawan. Lézerkardjaikkal rendületlen odaadással fogják jelezni a veszélyes akadályokat a kerékpárral és X-szárnyú vadászgépekkel közlekedők számára.”

Az akció során megjelentek a Birodalmi Rohamosztagosok – szegedi rendőrök – akik az Ellenállás akcióját meghiúsították. Szóval alsóvárosi gyalogosok és kerékpárosok, vigyázzatok, mert nem minden oszlop kapott fényvisszaverő csíkot – írták.

Nyitókép: MKKP Szeged, galériafotók: Frank Yvette