Galla Miklós

Galla Miklós Laár Andrásnak: “Szépen add ide a Karinthy-gyűrűmet!”

Bulvár

A Karinthy-gyűrűt Galla Miklós helyett Laár András humorista vehette át idén. Galla elkérte a gyűrűt Laártól, méghozzá örökbe.

Laár András Galla Miklósnak adná megőrzésre vagy használatra a szerdán megkapott Karinthy-gyűrűt, ugyanis azt mondta, nem ragaszkodik a gyűrű konkrét fizikai valójához, ezért lehet, hogy Galla Miklósnál fogja tartani, vagy legalábbis felajánlja neki, hogy ha akarja, legyen nála és hordja ő – írja az Indirekt.

A gesztusra Galla Miklós közösségi oldalán reagált egy nyílt levélben, melyben köszönettel elfogadta Laár nagyvonalú felajánlását, ugyanakkor arra is megkérte őt, ne csupán megőrzésre, örökbe adja oda neki a gyűrűt, mert az neki jár.

Egy kis igazítást azonban kérek: a gyűrűt végleg add nekem. Egyrészt öt hónapig hitegettek azzal, hogy megkapom, le is mérték hozzá az ujjamat, másrészt a gyűrű alapításakor azt fektették le az Alapító Atyák, hogy annak jár a Karinthy-gyűrű, aki a Rádiókabaré műsorában jól teljesít. Én az utóbbi négy évben szorgalmasan, tisztességesen és precízen dolgoztam a Rádiókabaréban. Ja, és folyamatosan. Veled ott – sajnálatomra – nem találkoztam

– írja Galla, aki szerint ő soha nem meztelenkedett nyilvánosan, hiába állítják ezt róla. Szerinte csak le akarják őt járatni, hamisított bizonyítékokkal.

Boruljunk egymás nyakába, és szépen add ide a Karinthy-gyűrűmet!

– kérte Laár Andrástól Galla Miklós.