Sláger Tibó már tudja, minden nap egy ajándék

Bulvár

Két hónap telt el Sláger Tibó harmadik agyvérzése óta, aki azóta minden nap hálát ad az életért.

Az énekes nagyon szerencsés, harmadszor is sikeresen felépült agyvérzéséből, újra tud járni és beszélni is. Feleségének, Mónikának és a gyorsan kiérkező mentősöknek köszönheti az életét. Sokáig tartott a felépülése, de minden jól alakult a kórházban, egy ideje pedig már otthonában regenerálódik tovább.

Minden más most itthon, élvezem a csendet, a kora tavasz illatát, a madarak csicsergő ébresztő énekét, ahogy beindul az élet, és ez inspirálóan hat rám. Már tudom, valóban igaz az a mondás, hogy minden nap egy ajándék, de micsoda ajándék! Érzem, ahogy visszatér belém az erő, a jókedv, egyre többet tudok mosolyogni. Az élet csodálatos, érdemes minden egyes pillanatban kimazsolázni a benne rejtőzködő apró kis örömöket

– mondta a Borsnak Sláger Tibó, aki harmadik agyvérzése után életmódot váltott, ennek köszönhetően 17 kilót fogyott. Sokat mozog és teljesen megváltoztatta az étrendjét is, és persze szedi a gyógyszereit, amit az orvosok írtak fel neki. Már csak a vérnyomását kell beállítani és akkor úgy érzi, minden rendben lesz. Már nagyon várja az április 30-át, amikor újra színpadra állhat.