Bizarr meglepetést hagyott Johnny Depp ágyában volt felesége

Bulvár

Amber Heard beismerte, hogy WC-nek használta Johnny Deppel közös ágyukat.

Két hete tart Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard pere. A színésznőt Depp perelte be, mert szerinte exfelesége rágalmazta őt, amikor azt állította, családon belüli erőszaknak volt kitéve mellette. Heard ellenkeresetet nyújtott be, azt állítja többek között, hogy volt férje nagyon durván bánt vele, volt, hogy egy üveggel meg is erőszakolta.

Most Amber Heard-ról derültek ki bizarr dolgok. A tegnapi tárgyaláson Johnny Depp egyik biztonsági őre tett vallomást, aki elmondta, a színész késve érkezett Heard 30. szülinapi partijára közös Los Angeles-i lakásukba, akit a vacsora után a színésznő szidalmazni kezdett és megütött. A buli után Depp elhagyta a lakást, másnap reggel a házvezetőnő pedig székletet talált a pár közös ágyában, Depp oldalán.

Heard ekkor még úgy írta le az esetet, mint „egy szörnyű, rosszul elsült viccet”, ám később már megpróbálta a kutyákra fogni a gusztustalan végeredményt – írja a Blikk. Ez azonban gyanús volt Johnny Deppnek, hiszen két kis termetű yorkshire terrierjük volt.

Együtt éltem azokkal a kutyákkal. Ismerem a sz*rukat. Nem a kutyák voltak

– mondta ezt még korábban a színész, aki először csak nevetett a bizarr eseményen, amiért végül most Amber Heard vállalta a felelősséget.