Hajdú Péter

Hajdú Péter: “Halottról jót, vagy semmit!”

Bulvár

Hajdú Péter kiakadt, amiért méltatlan bejegyzést olvasott Berki Krisztián haláláról. Hosszú posztjában próbál rendet tenni.

A műsorvezető a bejegyzésben leírja, hogy habár tudja, hogy Krisztián megosztó személyiség volt, ő mégis kedvelte őt, és úgy gondolja, hogy hatalmas szíve volt – vette észre a Blikk. Hajdú Péter szerint még azok is tisztességesen reagálnak Berki Krisztián halálhírére, akikkel nem volt jóban a celeb (pl. Puzsér Róbert), akad azonban olyan ismerőse is, aki különösen kegyetlen.

Van az a pont, amikor nem szabad hallgatni! Még akkor sem, amikor az ember úgy érzi, hogy méltatlan megszólalni, mert minden jóérzésű ember tudja, hogy halottról jót, vagy semmit! Én persze elfogult vagyok, mert kedveltem Berki Krisztiánt, aki ismerte tudja, hogy milyen ember volt, aki nem annak már késő bemutatni. Megosztó volt és sokszor polgárpukkasztó, de ember, édesapa, barát és kolléga. Sokszor hibázott, de hatalmas szíve volt!

– írta bejegyzésében Hajdú Péter, aki nem érti, hogy lehet ilyen helyzetben bárkiről is rosszat írni. Név nélkül említ egy újságírót, aki annyira felbosszantotta, hogy még a nevét sem írja le, mert számára elvesztette emberi mivoltát is.

Aljas, mocskos posztjában örvendezett, hogy meghalt egy ember, egy kétgyermekes apa! Mindezt olyan stílusban, hogy nemhogy újságíróhoz, de még egy patkányhoz sem méltó! Az ilyen nemcsak újságírónak, hanem embernek is alkalmatlan! Törlöm és tiltom mindenhonnan és ha szembejönne velem az utcán, köszönés helyett, a legszívesebben leköpném, de még a nyálamat sem pazarlom egy ilyenre! Nem tudtam hallgatni, ezt le kellett írnom, ennyivel tartoztam Neked, Barátom! Nyugodj békében Krisztián, Te hatalmas szívű zsivány

– írta a műsorvezető.

Posztjához már ezer hozzászólás érkezett, mindenki egyetért a soraival és sokan szeretnék megtudni, kire utal.

Hajdú Péter az alábbi bejegyzést osztotta meg pénteken, Berki Krisztián halálának napján közösségi oldalán:

Tegnap este Berki Mazsi egy kedves fotóval és néhány szívszorító sorral búcsúzott el férjétől, de Hódi Pamela is megosztotta gondolatait az ország egyik legismertebb és legmegosztóbb médiaszemélyiségéről. Berki Krisztián holttestére pénteken talált rá kislánya, Natasa, halálának oka egyelőre ismeretlen.