Elhunyt Onyutha Judit gyermekeinek édesapja

Bulvár

Tragédia történt Onyutha Judit családjában: az egykori időjós volt férje, gyermekei édesapja váratlanul elhunyt.

Onyutha Judit 2012-ben vált el gyermekei apjától, Lászlótól, majd a szakítás után ismét rátalált a szerelem – emlékeztet a Blikk.

A Hot! magazin úgy tudja, Judit volt férje, a 48 éves László váratlanul szívrohamot kapott és meghalt, a tragédiának semmilyen előjele nem volt. László pilótaként dolgozik, így ráadásul rendszeresen orvosi ellenőrzéseken is részt vett, nem volt jele betegségnek.

László és Judit tíz évig volt együtt, házasságukból két gyermekük született: Panni és Marci. László hagyta el Juditot, akire azóta rátalált a szerelem. Bár Zoltánnal vannak nézeteltéréseik, nemrég még a szakításuk híre is felröppent, de kapcsolatuk már tíz éve tart, Zoltán pedig ebben a nehéz családi helyzetben is támogatja a volt időjóst.

Túl vannak az első sokkon, Judit most minden erejével a családjára koncentrál és arra, hogy tisztességesen végezze a munkáját

– nyilatkozta a Hot!-nak a család egyik ismerőse, aki azt is elárulta, Onyutha Judit a gyerekekre fókuszál, akik már elég érettek ahhoz, hogy idővel feldolgozzák édesapjuk elvesztését.