Zsidró Tamás már össze is költözött új szerelmével

Bulvár

A sztárfodrász újra szerelmes, kapcsolatuk annyira stabil, hogy már össze is költöztek.

Zsidró Tamás a Story magazinnak mesélte el, hogy egy kicsit tartott attól, hogy belefásul az agglegényéletbe, de szerencsére nem így lett. Szavait a Bors írta meg.

Nem mondom, hogy cölibátust fogadtam, de én a komoly dolgokban tudok kiteljesedni igazán, a rövid távú kapcsolatokban nem hiszek és nem is jellemző rám

– mesélte a fodrász, aki három hónapja van együtt szerelmével, akit barátilag már ismert. Régebben is kezdeményezett a hölgynél, de akkor még nem jött el az ő idejük. Most viszont minden szabad idejüket együtt töltik és már össze is költöztek.

Nagyon jó fej, szórakoztató, laza csaj. A fiaim, az egész család ismeri, szereti, és ez viszont is így van. Feldobja az életemet a lénye, a vidámsága, a belevalósága és az intellektusa. Túlnyomórészt nálam vagyunk, mondhatjuk, hogy összeköltöztünk. És nagyon jó így.

– mondta Zsidró Tamás. Együtt kelnek, kávéznak, reggeliznek, aztán elindulnak dolgozni, munka után pedig ismét együtt vannak, délutánonként közösen edzenek, randiznak, vagy csak szimplán otthon lazítanak. Mivel mindketten a Balaton szerelmesei, a hétvégét sokszor ott töltik.

Facebook: Facebook/zsidro