Curtis

Curtis kiállt Orbán Viktor mellett

Bulvár

A rapper közösségi oldalán mondta meg a magáét azoknak, akik az energia-veszélyhelyzet miatt bírálják a miniszterelnököt.

A 24.hu vette észre, hogy Curtis is reagált arra, hogy a magyar kormány energia-veszélyhelyzetet hirdetett és bejelentette, hogy hozzányúl a rezsicsökkentéshez is. Az augusztus 1-től életbe lépő változások az ő számításaik szerint a háztartások negyede, mások számításai szerint legalább a háztartások fele számára jelentenének óriási többletköltséget.

A hír tömegek felháborodását váltotta ki, nekik szól Curtis üzenete, amit Insta-sztorijában osztott meg.

Ugye most nem gondolja senki komolyan, hogy a miniszterelnök miatt van világválság az energiaszektorban? Mert ugye az is megvan, hogy mindenhol megfizethetetlenné vált a villany és a gáz, csak máshol minimális kvóta sincsen az energiaárak csökkentésére

– kezdte mondandóját a rapper, majd így folytatta:

Elfogadom azt a véleményt, hogy van, akinek nem szimpi a jelenlegi kormány, de ne legyünk már álszentek! Ha a hatalmas gyengülés miatt a forint is 10 százalékot gyengült, akkor ugye senki nem akarja a hétszeres emelkedést az euró-forint viszonyítás számlájára írni? Akinek vicces a rezsicsökkentés, az kérje, hogy neki ne járjon, és fizessen teljes árat, ahogy egyébként minden más országban kell!

Curtis persze azt is leírta, nagyon sajnálja azokat, akik kilátástalan helyzetbe kerültek, szerinte nekik segítséget kell nyújtani. Akiket tud, ő is támogatni fog.