Csuti

Csuti nem hiszi, hogy valaha is boldog lesz már

Bulvár

Sok nehézségen van túl Szabó András Csuti, aki úgy érzi, igazán boldog már soha nem lehet a veszteségei miatt.

Csuti családjában az elmúlt három évben több haláleset is történt: előbb a nagypapáját, majd a testvérét, végül a nagymamáját is elveszítette. Tavaly év végén az is kiderült, házassága Kulcsár Edinával zátonyra futott. Felesége azóta is boldog, első közös babájukat várják G.w.M-mel, az ő párkapcsolata a fiatal és gyönyörű Ginával viszont nem tartott sokáig. Igaz, azóta újra párra talált, Szorcsik Vikivel az ismerkedési szakaszban járnak.

A követőik szorítanak nekik, hogy hosszú távon is megtalálják egymás oldalán a boldogságot. A közös nevezőjük a gyász – Viki tavaly karácsonykor vesztette el öccsét –, Csuti nem titkolja, hogy az utóbbi időben szakember segítségével igyekszik begyógyítani a sebeit – írja a Bors.

Intagram-oldalán egy kérdezz-felelek játékban őszintén mondta el követőinek, valószínűleg boldog már soha nem lesz az őt ért veszteségek miatt. Hogy mi segít neki a gyógyulásban, arra ezt felelte:

Sok-sok beszélgetés és együtt töltött idő. Anyukám, a gyerekeim, a barátaim, a kollégáim, meg mostanában a dokinő

– válaszolta Csuti, aki azt is elárulta követőinek, hogy Edina anyukájával és nagymamájával még mindig jó kapcsolatot ápol és rendszeresen beszélnek, de ennek ellenére sötéten látja a jövőt. A kérdésre, hogy boldog-e, ezt válaszolta:

Nagy valószínűséggel már sohasem leszek az, túl sok mindenkit veszítettem el ehhez

írta Csuti.