Kulcsár Edina

Kulcsár Edina G.w.M édesanyjával ment a válóperére

Bulvár

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti hivatalosan is véget vetnek a házasságuknak. Az első tárgyalásra már sor is került, ahová Edinát új anyósa kísérte el.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti négy évig voltak házasok, de tavaly év végén a szakítás mellett döntöttek, mert nagyon boldogtalanok voltak már együtt. Edina hamar új szerelemre talált G.w.M, azaz Varga Márk személyében, akivel első közös kisbabájukat várják. Edina és Csuti válása már csak emiatt is sürgős, hiszen egyikük sem szeretné, hogy Edina és új párja kisbabája Csuti vezetéknevét viselje, márpedig amíg házasok, ez várna rá.

Edina és Csuti is úgy vélik, simán zajlik majd a válásuk, a legfontosabb mindkettejük számára az, hogy két közös gyermekük, Medox és Nina ne sérüljenek meg ebben a helyzetben.

A hivatalos procedúra kezdetét is vette, tegnap Csuti és Edina is megjelentek a bíróságon. Amíg Csuti egyedül érkezett, Edina a bírósági tárgyalásra újdonsült “anyósával”, G.w.M édesanyjával, Valériával az oldalán érkezett – vette észre a Blikk, a lap munkatársa fotókat is készítettek a felekről a Szigetszentmiklósi Járási Bíróság előtt. Csuti késve érkezett és sietve is távozott, Edináék azonban nyugodtabbnak tűntek, a kismama a tárgyalás után falatozni is kezdett.