Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa: “Életemben ilyen sokat még nem sírtam”

Bulvár

A műsorvezető hazatért Dominikáról, ahol a TV2 párkereső műsorát, a Money or Love-ot forgatták.

Demcsák Zsuzsa három hónapig volt távol Magyarországtól és a családjától, amit nagyon nehezen viselt, idővel ez meg is látszott rajta.

A műsorvezető a Megleptés magazinnak mesélte el, hogy Dominikán minden átértékelődött benne, és soha többet nem hagyja el a családját, még két hétre sem. Két gyermekére szülei vigyáztak, amíg távolt volt. Amikor csak lehetőségük nyílt rá, az online térben találkoztak, de már alig várta, hogy újra személyesen is velük lehessen.

Persze, tudtam, eljön a nap, amikor hazatérek, és ez adott némi erőt, de mindent összevetve életemben ilyen sokat még nem sírtam

– vallotta be a lapnak a műsorvezető, szavait a Blikk írta meg. Demcsák Zsuzsa próbált Dominikán pozitív maradni, sokat edzett és elmélkedett a munka mellett, most pedig pihenni szeretne, mert az elmúlt hónapokban nagyon elfáradt és a körülmények miatt rengeteget fogyott is.

 Azon leszek, hogy minél hamarabb megerősödjek lelkileg és fizikailag egyaránt, de már sokkal könnyebb minden, hogy a családommal vagyok

–emelte ki a műsorvezető, akit az utóbbi hetekben nagyon sokan bántottak fogyása miatt, sőt, úgy érzi, női mivoltában is megalázta őt egy lap.