Gáspár Evelin

Nem volt szívesen látott vendég Gáspár Evelin Polgár Tündééknél

Bulvár

A Hal a tortán szerdai adása nem sikerült túl vidámra. A nézők nem láthatták, de Polgár Tünde vacsoraestjén a férje és Evelin összevesztek. 

A feszültség abból alakult ki, hogy csúszott a forgatás, amiért Polgár Árpád, a vendég édesanyját, Bea asszonyt hibáztatta – írja a Bors. Evelin szerint Polgár Tünde férjének a stílusa miatt nemcsak ő, de a többi vendég, Erdélyi Mónika, Zámbó Árpy és L.L. Junior is kellemetlenül érezte magát a forgatáson.

Pici csúszással érkeztünk meg Tihanyba és még ott is várnunk kellett, ezért én megkérdeztem, hogy mi történt. Erre Tünde férje válaszolt és azonnal meg is fagyott a levegő, pedig addig jó hangulat uralkodott a társaságban. Közölte velem, idézem: Anyád miatt csúszunk! Mert anyád elaludt!

– nyilatkozta a lapnak Gáspár Evelin, akinek az édesanyja, Bea asszony a műsor házigazdája. Evelin szerint nem is a mondanivalóval volt a gond, hanem azzal a hangsúllyal, ahogyan beszélt Polgár Árpi.

Sütött belőle a megvetés és ezt nem csak én éreztem így. Junior jelezte is, hogy ezt tisztázni kéne, így ketten léptünk oda Árpihoz, akitől én megkérdeztem, hogy mi is a gondja pontosan édesanyámmal, majd felajánlottam neki, hogy ha problémája van vele, hívja föl és tisztázzák. Na ezen a ponton ő szó szerint letámadott engem. Közölte, hogy ha nem tetszik valami, akkor akár el is mehetek, majd hangosan lehordott engem mindenféle semmirekellőnek

– folytatta Gáspár Evelin, aki látta, hogy a többiek sem értik, miért viselkedik így Polgár Tünde férje, aki kijelentette, nem is akar már a kamerák elé állni, elvonult és valóban nem is jött vissza többé, még elbúcsúzni sem.

Evelinnek nagyon rosszul esett, ami történt, fel is hívta édesapját, hogy menjen el érte, mert nincs kedve tovább ott maradni.

Egyértelmű volt, hogy nem vagyok szívesen látott vendég. Végül persze győzött a kötelesség tudatom és húsz perc múlva folytattuk a felvételeket, de a hangulat nem volt valami fényes és ez látszott is az adásban

– mondta Evelin, aki azt is elmesélte, hogy nem sokkal a forgatás után összefutottak a Sziget Fesztiválon Árpiékkal. Ő és a párja is hangosan köszöntek nekik, amit Tünde viszonzott is, Polgár Árpi viszont szó nélkül elfordította a fejét.