Kulcsár Edina

Kulcsár Edina a lányának is azt fogja megtanítani, ne féljen hátralépni, ha egy erős férfi van mellette

Bulvár

A volt szépségkirálynő megtalálta az igaz szerelmet párja, G.w.M személyében, aki mellett már nem kell olyan keményen hajtania, mint korábban.

Kulcsár Edina is szerepelni fog pénteken négyéves kisfiával, Medoxszal a TV2 cuki vetélkedőjében, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban. Ennek kapcsán is mesélt arról az édesanya a hot! magazinnak, hogy mennyire tudatos szülőként neveli gyermekeit, és azt is elmondta, milyen értékeket szeretne átadni nekik. Szavait a Bors írta meg.

Régen meg voltam győződve arról, hogy már nem létezik klasszikus férfi-női szerep; aszerint éltem az életemet, hogy mindent nekem kell előteremtenem. Aminek meg is lett a gyümölcse, ez viszont nagyon sok lemondással is járt, és valahol elvesztettem a belső nőiességemet, belefásultam a munkába

– nyilatkozta Kulcsár Edina, aki most viszont, G.w.M mellett egy új családi mintát tapasztalt meg és belátta, nem kell mindent neki csinálnia, mert van mellette egy erős férfi, akit azt a fajta biztonságot tudja nyújtani, amit eddig ő akart megteremteni a szerettei számára.

A kisfiamnak azt szeretném megtanítani, hogy ő is olyan férfi legyen, aki számára a család az első, és ne csak saját magának éljen, hanem tartsa szem előtt a kötelességeit. A kislányomnak pedig azt szeretném átadni, hogy legyen karakán, valósítsa meg önmagát, de ha megtalálja a megfelelő társat, akkor ne féljen egyet hátralépni és átengedni magát a párjának

– mondta Kulcsár Edina, aki ebben a mai modern, telefonnyomkodós világban azt is tudatosítani akarja a gyermekeiben, hogy mennyire értékesek a mély beszélgetések és az együtt töltött minőségi idő.