Korda György és Balázs Klári

Mégsem adta el a Korda villát Korda György és Balázs Klári

Bulvár

Eddig úgy volt, 780 millió forintért veszi meg a II. kerületi villát egy vállalkozó, aki luxuslakásokat akart kialakítani a szállodából.

Korda György és Balázs Klári már készültek is a költözésre, de erre mégsem került sor. Hogy miért, arról a Mindenségit! című podcastműsorban beszéltek. Kiderült, nem adták el a villát, mert nem fizettek érte, ők pedig visszaléptek. A hirdetést sem ők tették fel, engedélyt sem adta rá, így amint ezt megtudták, le is vetették azt.

A Blikk azonban úgy tudja, Klárika és Gyuri bácsi nem tettek le arról, hogy értékesítsék a hotelt, ami jelenleg nem üzemel.

Az is furcsa, hogy a Villa Provence néven futó beruházást még mindig hirdetik, oldalukon azt írják, a lakások értékesítése nagyjából egy hét múlva kezdődik, négyzetméterenként 2 millió 180 ezer forintos áron. Úgy tervezik, a luxuslakások még idén el is készülnek. Az ingatlan tulajdoni lapja azonban továbbra is Korda György és Balázs Klári nevén van. A Blikknek egy szakértő elmondta, ilyen esetben kockázatos a lakások megvásárlása, hiszen a beruházó olyan ingatlant hirdet, ami jogilag nincs is a nevén.