Zámbó testvérek

Zámbó Szebasztián szerint becsapta őt az RTL

Bulvár

Zámbó Jimmy középső fia szerint több dolog sem úgy történt A Király című sorozatban, ahogy azt ő leegyeztetette a csatornával.

Zámbó Jimmy nagyobbik fia, Zámbó Krisztián bár elégedett a sorozattal, szerinte az nem úgy mutatja be édesapját, amilyen valójában volt az életben, de ettől függetlenül tetszik neki A Király. Zámbó Marietta, Jimmy nővére viszont perelni akar a sorozat miatt, annyira felháborította, ahogy őt és családtagjait ábrázolják. Most kiderült, Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián sem túl elégedett.

Az RTL nagyon becsapott engem! Személy szerint becsapva érzem magam. Csak haraggal tudok erről beszélni

kezdte a Blikknek Zámbó Szebasztián, aki elmesélte, amikor sor került a szerződéskötésre, megkérdezte, hogy méltón fognak-e megemlékezni az édesapjáról? Azt mondták neki, természetesen igen, ez a céljuk. Miután ígéretet tettek neki erre, aláírták a szerződést. A sorozat azonban mégsem úgy sikerült, ahogy Szebasztián szerette volna.

A sorozatot készítő – hogy úgy mondjam – úriember most nem érti, hogy a Zámbó családból bizonyos tagok miért háborodnak fel, amikor ő hűen ábrázolta édesapámat. Hűen nem ábrázolt ő semmit! A sorozat minősége technikai szempontból elismerésre méltó. Viszont ez a rengeteg hazugság nonszensz, ez több, mint fikció. Azt állítják, ez kell Magyarországnak. A szép, az igazság nem kell!

– osztotta meg gondolatait A Királyról Szebasztián, aki édesapjára úgy emlékszik vissza, mint egy karakán férfire, aki maximalista volt a munkában. A közönsége volt az, aki kikiáltotta őt Királynak, a sorozatban azonban úgy állítják be, mintha ezt ő maga találta volna ki.

Apukám soha nem volt beképzelt, ahhoz képest, hogy mennyi mindent elért, a földön maradt. Azt megtanultam tőle, hogy mindegy, mit érsz el, maradj a földön! Ha ilyen gonosz lett volna, mint ahogy a sorozat beállítja, hogy lehet, hogy saját ötletből épített templomot, illetve támogatta több 10 millió forinttal a ’90-es években az árvízkárosult családokat…?

– folytatta Zámbó Szebasztián, aki szerint az édesapja egyáltalán nem volt önző, holott a sorozatban úgy állítják be, mint aki csak magával foglalkozik. És szerinte az sem igaz, hogy folyton ott volt az alkoholospohár Jimmy kezében, ő úgy látta, édesapja hétköznapokon soha nem ivott.

Fotó: Facebook/Zámbó Jimmy (Emlék Oldal)