Galambos Lajos

A padlón van Galambos Lajos: saját munkatársa árulta el

Bulvár

Már otthonában lábadozik Lagzi Lajcsi, akit szerdán mentővel vittek kórházba, miután rosszul lett boldogasszonypusztai birtokán.

Ismét fulladásos rohamai voltak, szirénázva vitte a mentő kórházba. Galambos Lajost nagyon megviselik az utóbbi évek történései, bár a börtönt betegsége miatt egyelőre megúszta, élete végéig kezelésre szorul tüdőbetegsége miatt. Nemcsak egészségi állapota rossz, lelkileg is a padlóra került. A Blikknek mondta el, hogy szerinte ez válthatja ki fulladásos rohamait is.

Úgy érzem magam, mint az a kutya, aki már a földön fekszik, de még belerúgnak. Sajnos, belém is olyanok rúgnak, akikről fel se mertem volna tételezni. Az, hogy közeli munkatársak, stábtagok elárulnak, már nekem is sok. Valótlanságokat terjesztenek rólam a sajtóban, amivel korábban nem foglalkoztam volna, de az ellenem folyó eljárásban hatalmas károkat okozhatnak

– mondta Lajcsi a lapnak, aki minden erejével azon van, hogy a saját igazát bebizonyítsa, de nagyon nehéz úgy küzdenie, hogy onnan érkeznek hozzá elvtelen támadások, ahonnan nem is várta volna.

Nem szégyellem, magánnyomozót fogadtam, hogy megtudjam, ki szivárogtat rólam valótlan vagy félinformációkat

– folytatta a mulatós sztár. A nyomozás végén kiderült, egy olyan stábtagja árulta el őt, akivel évtizedek óta együtt dolgozott. Emiatt teljesen a padlóra került lelkileg Lajcsi, aki biztos abban, hogy ennek is köze van ahhoz, hogy kórházba került.