Tóth Andi

Menedzsere szerint nem kell félteni Tóth Andit

Bulvár

Tóth Isti (aki vezetékneve ellenére nem testvére Tóth Andinak) elmondta, az énekesnő több lábon áll, bár nem vállal több fellépést, nem kell aggódni érte.

Erről a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában Konyári Edinkának beszélt Tóth Isti, aki karrierje és magánélete mellett az énekesnőről is elárult ezt-azt. Nemcsak a menedzsere, a barátja is az énekesnőnek, és kifejezetten örül annak, hogy Andi felhagyott az énekléssel, mert szerinte ez tesz jobbat a lelkének. Ettől függetlenül azonban ugyanúgy a menedzsere maradt és közösen dolgoznak tovább.

Annyi projektünk, meg tervünk van a jövőben is, hogy nem kell őt félteni. Semmi nem változik, nincs fellépés és pont… Itt volt a tévé, reklámok folyamatosan vannak, együttműködések cégekkel. Illetve két másik projektünk, az egyiket már ő is említette, ez a saját márkás ruhája, a saját brandje, valamint a kiadóban nekem sokat segít, mondjuk, mint kreatív igazgató

– mondta Tóth Isti, szavait a Blikk írta meg.

Tóth Andi áprilisban jelentette be, hogy visszavonul, nem lesz több fellépése, mert az éneklés nem teszi már őt boldoggá. Még kiadta utolsó albumát, de ezzel véget vetett zenei karrierjének.