Megyeri Csilla

A nők elleni erőszak nagykövete szeretne lenni Megyeri Csilla

Bulvár

Megyeri Csilla nehezen tudja feldolgozni, hogy bántalmazták őt a debreceni Campus Fesztiválon.

Szeretne a nők elleni erőszak nagykövete lenni. Az első lépéseket ehhez már meg is tette azzal, hogy igent mondott Borczi Vivien fotósnak, aki azzal kereste fel, hogy hadd készítsen róla olyan képeket, amelyek bemutatják, hogy hogy néz ki egy nő egy fizikai bántalmazás után.

Megyeri Csilla egy darabig magát hibáztatta a Campuson történt eset miatt, sokat gondolkodott azon, vajon hol volt az a pont, amikor megállhatott és kisétálhatott volna a kellemetlen szituációból, ami végül a veréshez vezetett. Azóta rájött, ő nem hibás, még akkor sem, ha rengeteg olyan hozzászólást kap a közösségi oldalakon, amiben azt írják, megérdemelte, hogy így bántak vele. Emiatt depressziós is lett.

Sírtam, aludtam, felkeltem, sírtam, aludtam

– idézte fel az influenszer, hogy hogyan teltek a bántalmazás és a kommentek olvasgatása utáni napjai.

Erről a Mokkában mesélt Csilla, ahová Borczi Vivien is elkísérte őt. Megyeri Csilla úgy érzi, neki köszönheti, hogy sokkal jobban van. A fotós kereste meg és kérte, hogy ne olvasson több kommentet, szedje össze magát, és mivel a szívügye a nők bántalmazása, felkérte Csillát a közös munkára is. A volt debreceni műsorvezető a bántalmazott nőkért szeretne kiállni a fotóival és segíteni azoknak, akik hasonlót éltek át, mint ő.

Közösségi oldalán első körben összegyűjtötte azokat a szervezeket a követői számára, akiknek segítségre van szüksége.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CSILLA MEGYERI (@csillamegyeri_official) által megosztott bejegyzés