Trokán Nóra és Magyar Elektra

Dráma a The Voice-ban: Trokán Nóra húga is színpadra állt, de senki nem fordult meg miatta

Bulvár

A lányok családi drámájába is bepillanthattak a szombat esti The Voice nézői, az egyik coach, Trokán Nóra húga is színpadra lépett és énekelt, de még a saját nővére sem fordult meg miatta.

Pedig Nóra rögtön felismerte féltestvére hangját, mégsem nyomta meg a gombot, hogy tovább vigye őt a műsorban, nem akart részrehajló lenni. Magyar Elektra sírva fakadt, miután megfordultak az ítészek és próbálta elmondani, ki ő és miért is van itt. Úgy érzi, híres nővérei miatt neki még nehezebb a dolga, ha bizonyítani szeretne.

Elektra a Blikknek elárulta, sokkal mélyebb és régebbi a probléma, mint hogy most kudarcot vallott a Voice színpadán. Már a gyerekkora óta ezzel küzd.

Sok olyan ember hibája, akik meggondolatlanul beszéltek vagy szándékosan bántottak. Az, hogy én is a művészi pályát választottam, csak nehezített a dolgokon. Konkrétan ezért nem kaptam visszautasítást, de a hosszú évek alatt kapott sok verbális dolog miatt kialakítottam magamban egy gátat, önmagamat blokkoltam

– mondta a lapnak a 25 éves Magyar Elektra, aki féltestvérének, a The Voice coachának, Trokán Nórának nem is árulta el, hogy jelentkezett a műsorba, csak az édesanyjuknak, Papadimitriu Athinának.

Trokán Nóra viszont azonnal felismerte húga hangját.

Éreztem, hogy borzasztóan izgul, és én annyira elfogult vagyok, hogy nem tudtam volna őt megítélni. Rengeteg dolog átfutott az agyamon és a lelkemen, drukkoltam neki, aztán amikor senki nem fordult meg, és láttam, milyen állapotban van, még nehezebb volt

– nyilatkozta Trokán Nóra az RTL-nek, aki azt már a műsorban is elmondta, hogy a mostani előadásától sokkal jobban tud énekelni a testvére. Van azonban egy állandó szorongás Elektrában, mert mindig hozzá és szintén tehetséges színész nővéréhez, Trokán Annához hasonlítját őt. Ezt kell leküzdeni és akkor minden jobb lesz.

Húgával kapcsolatos érzéseiről Instagram-oldalán egy közleményt adott ki Trokán Nóra:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Trokán Nóra (@noratrokanofficial) által megosztott bejegyzés

Fotó: Instagram/noratrokanofficial