Készüljünk együtt az egyetemre a Courserával!

Egyetem

A Szegedi Tudományegyetem képzéseire első helyen jelentkezők ingyenes és korlátlan hozzáférést kapnak a Coursera for SZTE programhoz – mintha már most az egyetem polgárai lennének.

A felvételizőknek szóló lehetőséggel mindenki élhet, aki első helyen jelöli a felvételi jelentkezés során a Szegedi Tudományegyetem valamelyik képzését, majd regisztrál a programba. Ettől kezdve 4000-nél több, a világ élvonalába tartozó egyetem és vállalat képzéseihez fér hozzá a legnagyobb és legnépszerűbb online oktatási portálon.

Hogy könnyebb legyen a kurzusok között választani, az SZTE egy általános, mindenkinek javasolt “csomagot”, illetve képzési területekhez tartozó ajánlókat állított össze. A legnépszerűbb tananyag, a világszerte 3 millió diákot vonzó, A tanulás tanulása magyar változata is elérhető itt, ami nagy segítség az érettségi vizsgákra való készülésben.

Hogy miért érdemes regisztrálni a programba? A Courserán a kiválasztott szakterület legjobbjaitól lehet tanulni, az ezt igazoló tanúsítványokat pedig a szegedi egyetemi tanulmányok megkezdésekor be is lehet számíttatni.

További részletek a felvételizőknek szóló oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük