Szeged, SZTE, JATE Klub, egyetem, buli, szórakozás

Indul a buliszezon a JATE Klubban

Egyetem

Az idei tanévben is színvonalas programok várhatók a JATE Klubban, a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak nagymúltú szórakozóhelyén. A szezont Moriones nyitja meg október 4-én, pénteken; október 5-én, szombaton pedig a Blahalouisiana biztosítja a jó hangulatot. A koncertekre az elővételes jegyek kedvezményesen megvásárolhatók.

Október 4-én a hirtelen nagy népszerűségre szert tevő Moriones, október 5-én pedig a 2012-ben megalakult, több zenei díjat is elnyert Blahalouisiana zenekar lép színpadra a szegedi klubban. A JATE Klub szezonnyitó koncertjei 19:00-kor kezdődnek, és 1000 forintért lehet rájuk a tixa.hu-n jegyet vásárolni SZTE diákigazolvánnyal, SZTE dolgozói kártyával és SZTE Alma Mater tagsági kártyával. Ezeket a megvásárolt jeggyel együtt, a helyszínen kell bemutatni. A normál elővételes jegyhez is kedvező áron, 2000 forintért lehet hozzájutni.

Moriones után a szegedi Imago Mundi nevű formáció lép színpadra, majd a G3RIX x GABRO-val egészen hajnalig lehet bulizni. Szombaton a Blahalouisiana koncert után pedig jöhet a SzomBeat, melynek házigazdája Bende Gábor és Dj. Gesbin lesz.

Az 1973-ban alapított, nappal kávézóként üzemelő JATE Klub a bulik és a koncertek mellett kulturális eseményeknek is helyet biztosít, így például táncházakra, kiállításokra, színielőadásokra és irodalmi eseményekre is összejöhetnek itt az egyetemisták. Az idei szezon első koncertjein tizenhat éven felüliek vehetnek részt az SZTE Rektori Hivatal alagsorában lévő klubban, a Dugonics tér 13-as szám alatt.

A JATE Opening Weekend Facebook-eseményei az alábbi linkeken érhetők el:

https://fb.me/e/8tt8EUzwD

https://fb.me/e/2j2BZ7PbR

Elővételes jegyek csak online vásárolhatók:

https://www.tixa.hu/jateklub

Fotó: Frank Yvette