Nyílik a Lapos Beach

Nyit a Lapos Szegeden, családi napok lesznek a hétvégén városszerte

Helyi hírek Kultúra Sport

Kánikula és programdömping várja a szegedieket a hétvégén: nyit a Lapos Beach, családi napok lesznek Alsóvároson, Tarjánban és Móravárosban is.

A sort pénteken délután 2 órakor az alsóvárosi családi nap, a Vakációóó Start nyitotta a Mátyás téren. Délután 5 óráig többek között bemutatkozik a Kozmosz Egyesület Akrobatikus Rock&Roll Tánciskola, zenés gyermekműsort ad a Csiga Duó és bűvészshow-t mutat be Tálas Péter Csongor. A családi nap házigazdája Kovács Tamás alpolgármester.

Immár második szezonját kezdi a Lapos Beach. Szombaton délelőtt 10 órától ingyenes Lapos nyitó beach partit rendeznek, ahol egésznapos programmal, sztárfellépőkkel és megvendégeléssel várják a szegedieket. 10:30-kor Fittworld bemelegítéssel indul a szombat, ami 19 órakor Pumped Gabó Sun(Set) programjával zár.

Tarjáni napok

Tóth Károly és Mészáros Tamás önkormányzati képviselők az idén már harmadik alkalommal szervezik meg a Tarjáni napot. A programok szombaton délután 2 órakor kezdődnek a Zápor-tó partján. Színpadon fellép a Kozmosz Egyesület Akrobatikus Rock&Roll Tánciskolája, lesz zumba bemutató, bűvész show és utcabál is.

A program sztárvendége, Delhusa Gjon délután negyed 5-kor lép színpadra

– írja a város portálja, a szeged.hu.

A vasárnap a mozgásé lesz Móravárosban, délelőtt 10 órakor sportnap kezdődik program. A városrész önkormányzati képviselője, Koromné Fenyvesi Rózsa délután 4 óráig várja a Napfényparkba a szegedieket.

Délelőtt fél 11-kor BMX-bemutató nyitja a napot, majd délután 2 óráig versenyeket rendeznek a trambulinparkban. A Skillful Tánciskola növendékei hip-hop bemutatót tartanak, eljön a Fit World Gorilla rögbi bajnokcsapat, és bárki kipróbálhatja az ugráló várakat.