Szeged-Csanád Grosics Akademia

Tovább csúszik a Szeged-Csanád Grosics Akadémia első hazai meccse

Helyi hírek Sport

A trópusi szárazság és a szűnni nem akaró kánikula miatt felborult a Szeged-Csanád Grosics Akadémia bajnoki menetrendje.

– Az eredeti kiírás szerint a Győr és a Szentlőrinc ellen is hazai pályán játszottunk volna, de a Szent Gellért Fórum gyepszőnyege jelenleg nincs olyan állapotban, hogy azon meccset lehessen rendezni – írta honlapján a klub

A gyepet folyamatosan gondos és szakértő kezek ápolják a stadionban egész évben. A tavaszi szezon végén egy nagyobb felújítás kezdődött meg, amit gondosan és precízen elő is készítettek a szakemberek. A terv az volt, hogy július közepén már játékra alkalmas lesz a pálya. Hiába kértek előrejelzést a meteorológusoktól és időzítettek mindent az alapján, azt, hogy ilyen aszályos, sivatagi időjárás lesz hetekig, ők sem látták előre.

– Azért, hogy nagyobb kár ne essen a stadion gyepszőnyegében, csapatunk vezetősége, a Szent Gellért Fórum vezetőségével együtt úgy döntött, hogy a Szentlőrinc elleni meccsünk pályaválasztói jogát felcseréli-ebbe bele is egyezett ellenfelünk – írják.

Az első hazai meccset a Szeged-Csanád Grosics Akadémia így augusztus 21-én, 19 órától a Dorog ellen játssza majd.

Borítókép: szeged-grosicsakademia.hu