Ruzsa Magdi Bordány

Rúzsa Magdi ad koncertet szombat este 9 órától Bordányban

Helyi hírek Party Zone

Hosszú várakozás után érkezett el a bordányi Rúzsa Magdi koncert napja. Még 2019 őszén-telén vágtak bele a helyiek a koncert szervezésébe, és két vírus miatt elhalasztott időpont után ma este már nincs akadálya az eseménynek.

Rúzsa Magdi Máté Péter díjas énekesnő 2022. augusztus 13-án Bordányban, a focipályán koncertet ad, ahol állandó zenekarával lép a színpadra. A nagy slágerek mellett elhangoznak a legújabb dalok is az Aduász albumról, és természetesen számos meglepetés várja majd a közönséget.

A szervezők szeretnének néhány hasznos információt megosztani az érintettekkel, amivel segíthetik a szombati érkezést, illetve az estre is fontos tudnivalókkal szolgálnak. Ezek közül is az első, az egyik legfontosabb, hogy a koncertre még a helyszínen is váltható belépőjegy.

– lehetőség szerint érkezzenek időben, kerülve ezzel az esetleges sorban állást;
– a település bármely közterületi pontján le lehet állni autóval, de kialakítottak egy nagyobb parkolót is, melyet a Benke Gedeon-Kossuth utca kereszteződésétől kezdődően táblákkal jelöltek;
– a Benke Gedeon-Kossuth utcai csomóponttól kezdődően a polgárőrség segíti a parkolóba történő eljutást;
– fontos, hogy a kijelölt 400 autó befogadására alkalmas terület utolsó szakasza csak földes úton közelíthető meg és maga a parkoló rész nincs aszfaltozva;
– 18.00-tól már kapunyitás lesz a koncertre, ahol 19.00-tól DJ NÁKSI lép fel a színpadon, 21.00-tól jön Rúzsa Magdi, míg a koncert után egy kisebb retró diszkó szórakoztatja tovább vendégeket;
– a beléptetéshez szükséges a QR-kóddal, vonalkóddal ellátott belépőjegy, ami okostelefonról is bemutatható, kinyomtatni nem kötelező – a visszaigazoló e-mail, a számla azonban nem elegendő!
– a helyszínen finom és tartalmas street food ételekkel, frissítő italokkal készül a Bali 23 Étterem, így akár egy vacsora is elfogyasztható a koncert előtt.

Rúzsa Magdi pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt. 2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április  és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel, 2017-ben az Éden, és a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés, és az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa című dalok lettek igazán nagy slágerek. Az énekesnő 2018 februárjában másodszor adott 20 ezer ember előtt dupla koncertet a Budapest Arénában.