Rendőrség

Egy nőn vesztek a össze Csanyteleken a Helyi Vagány Csávók (HVCS)

Helyi hírek Ország Party Zone Rendőrség

Megregulázták a „falu bikáját” címmel adta ki a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság az a közleményt, amely arról szólt, hogy két fiatal verekedett össze a Csanyteleki Falunapon. Azóta lezárták az ügyet.

A rendőrségre 2022. július 9-én érkezett bejelentés, mely szerint a Csanyteleki Falunapon két fiatal került szóváltásba, majd elszabadultak az indulatok: szó szerint egymás nyakának estek. A feszültség forrása egy helybéli nő volt, aki egyik barátjával látogatott el a rendezvényre. A koncert közben a hölgy volt párjával találkozott, vele táncolni kezdett, ami kísérőjének nem tetszett – a faképnél hagyott férfi szitkozódva elindult haza.

A sértések azonban a kelleténél jobban feldühítették az addigra már ittas táncpartnert, ezért a távozó kísérőt a nyakánál fogva földre rántotta. A két fiatalt egy polgárőr választotta szét, ez azonban nem gátolta meg az agresszort abban, hogy az este folyamán még egyszer áldozatára támadjon.

Az ügyet a Csongrádi Rendőrkapitányság az illetékes ügyészségnek vádemelési javaslattal küldte meg. A támadónak garázdaság miatt kell felelnie.