Timmy Trumpet

Megvan a jövő évi SZIN első két nagy fellépője

Európa Helyi hírek Kultúra Ország Party Zone Világ

Megalapozzuk a hét hangulatát, itt van az első két világsztár, akik biztosan velünk zárják a nyarat 2023-ban: Timmy Trumpet és Lukas Graham írták közösségi oldalukon hétfő délelőtt a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői.

Első körben két nagy nemzetközi névvel rukkolt elő a 2023-as Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők hétfői közleménye szerint a Lukas Graham zenekar és a világ 10 legjobb lemezlovasa közé sorolt Timmy Trumpet is fellép az augusztus 23-26. között megrendezendő nyárzáró fesztiválon.

Kiemelték: a hét platinalemezt érő és három Grammy-jelölt “7 Years” című slágerével berobbanó Lukas Graham 2016-os debütáló albumát teltházas koncertek követték szerte a világban, és a kritikusok elismerően nyilatkoztak a bandáról.

Timmy Trumpet Magyarországon már többször fellépett, de a Szegedi Ifjúsági Napokon még nem. Az ausztrál house DJ-producer megunhatatlan a hazai közönség számára – írták a szervezők. A sztárfellépők bejelentése mellett a Szegedi Ifjúsági Napok “egy gesztus értékű akciót is hirdetett”, miszerint jövőre nemcsak a diákoknak nyújtanak kedvezményes bérletet, hanem a tanároknak is igyekeznek segíteni ebben.

Ígérik, hamarosan újabb neveket, világsztárokat és hazai kedvenceket is bejelentenek majd. Az oktatás kulcsszereplőinek is szeretnék elérhetővé tenni a nyári kikapcsolódást és a SZIN élményét egy kedvezménnyel, így a 4 napos bérletüket tavalyi áron szerezhetik be, december 31-ig.

– 4 napos pedagógus és diákbérlet: 32.555 Ft

– 55 éves jubileumi fesztiválbérlet (4 napos): 35.555 Ft

További részletek a SZIN közösségi oldalán olvashatók.

Nyitókép: Timmy Trumpet