KÉSZ irodaház

Új irodaházat épít a KÉSZ a Gutenberg és a Hajnóczy utca közé

Gazdaság Helyi hírek Ország

Január 23-án megkezdődött a kivitelezési szakasz, a munkákkal sajnos elkerülhetetlenül együtt járnak a zajos folyamatok, így türelmüket kérjük – írja külön a Gutenberg és Hajnóczy utca közötti modern, új irodaépület beruházására létrehozott internetes oldalán KÉSZ-csoport.

A múlt idő használata vagy “sajtóhiba” vagy a tervezetnél korábban vált elérhető az oldal, amin szövegből még nincs sok, de abból a néhány fotóból, ami látható, már nagyon sok minden sejthető.

Szeged fejlődik. A megyeszékhely folyamatos infrastrukturális változása minden sarkon tetten érthető. – A jövő évben a Gutenberg és Hajnóczy utca bővítése kezdődik meg egy modern, új irodaépülettel. A fenntarthatósági szempontokra is hangsúlyt fektető korszerű beruházás, nem csak a bérlők igényeit és kényelmét kívánja szem előtt tartani – írják.

Az új irodaház jövőbeli üzleteivel, kávézóival a környék lakói számára is változatos és minőségi szolgáltatásokat biztosít majd, ígérik. A projekt részét képezi továbbá a Gutenberg és Hajnóczy utca átjárhatóságát és összeköttetését biztosító gyalogos átkelő, egy impozáns passzázs megépítése is