Minelli

Tizenkét órás bulimaratonon, a Color Aréna Fesztivál Szegedre

Európa Helyi hírek Ország Party Zone

Március 14-én 12 órás bulimaratonon, azaz a Color Aréna Fesztivál lesz  a szegedi Pick Arénában – fellépnek majd a hazai streaming kedvencei, és itt lesz a dance-díva, a Rampampam és az MMM című slágereivel pillanatok alatt kedvenccé vált Minelli.

Minelli tavaly Budapesten, egy teltházas rádiós koncertsorozaton lépett fel először hazánkban, most visszatérve Szeged legnagyobb rendezvényhelyszínén láthatjuk – írja a bdpst24.hu. A dance-díva szólókarrierje alig négy éve indult, 2021-ben pedig a Rampampam című slágerével iratkozott fel a nemzetközi dance kedvencek sorába. A dal már közelíti a 300 milliós megtekintést és Minelli azóta is állandó szereplője az európai játszási listáknak olyan slágerekkel, mint – a Rampampam mellett – az MMM, a Nothing Hurts és a Heart Instructions.

A Color Aréna Fesztivál a hazai DJ elitből felvonultat olyan neveket, mint Bréda Bia, Jauri, Regán Lili, Elektra, JoerJunior, Yamina, Szecsei, Metzker Viktória és a Sing Sing DJ Team – egyebek között. A hazai streaming legnagyobb kedvencei is színpadra lépnek: Echo, AKC Misi, AKC Kretta, K. Kevin vagy T. Danny. A program este 6-kor indul és tart hajnal 5-ig.

Szeged első arénás bulijára a jegyértékesítés a colorarena.hu weboldalon már elkezdődött.