Penny, élelmiszer, multi, áruház, kereskedelem

Egyes Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Penny üzletek parkolási szabályzata változik

Helyi hírek

Az utóbbi időben egyre több vásárlói jelzés is miatt a Penny úgy döntött, hogy egyes üzleteknél a parkolóban hagyott, nem vásárlási céllal érkező gépjárművek miatt változtatt a parkolási szabályzatán.

Ennek megszüntetése érdekében a vállalat arra a döntésre jutott, hogy az érintett üzletek parkolóiban bevezeti az egy óra időtartam feletti fizetős parkolást. Azonban a Penny vásárlói számára – a vásárlást igazoló blokk helyszíni felmutatásával – további 1 órán keresztül díjmentes a parkolás. A vállalat felmérései alapján ennyi idő alatt kényelmesen bevásárolhatnak a Penny-be látogatók anélkül, hogy ez számukra bármilyen további költséget jelentene.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Kisvárdán és Nyíregyházán az Állomás téren lévő Penny üzletházakat érinti a parkolási rend módosítása. Ezzel a módszerrel próbálják meg lehetővé tenni vásárlóik számára, hogy rendelkezésre álljon számukra a parkoló hely. A többi megyei és nyíregyházi Penny parkolóban nem lesz korlátozás, így ott továbbra is ingyenes marad egy órán túl is a parkolás.