Szeged, Borfesztivál, borverseny, bor, Széchenyi tér

Alkossa meg a Szegedi Borfesztivál legjobb dalát

Helyi hírek

A dolga nagyon egyszerű: vegye elő a gitárját, a szintijét, a hegedűjét, a számítógépét vagy bármit, amivel egy fülbemászó dalt tud írni. Írjon egy jó szöveget, zenésítse meg. Énekelje el, mit jelent önnek a Szegedi Borfesztivál, komponálja bele az érzéseit, élményeit, emlékeit vagy amit jónak lát és szálljon versenybe vele a 200.000 forintos fődíjért.

A kész zeneművet mp3-ban küldje el a borfesztivallegjobbdala@gmail.com címre és küldjön egy fotót is magáról, illetve a zenekaráról.

Nincs műfaji kötöttség, mindegy milyen stílusban írja meg, de ne küldjön be több pályaművet, a dal ne legyen 3 percnél hosszabb és persze fontos, hogy felismerhetően Szegedhez kötődjön. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a dala akkor tud kikerülni a nyilvánosság elé, ha a vonatkozó adatkezelési tájékoztatót és szerzői jogi tudnivalókat megismeri és aláírásával elfogadja – áll a szegediborfesztival.hu oldalon megosztott felhívásban.

A beérkezett dalokat ezen az oldalon bocsájtják majd szavazásra május 16-24. között, de természetesen kirakják Facebookra, Instára és akár még a Rádió 88 is műsorra tűzheti!

A dalok beküldési határideje: május 15. 18.00

Szavazás indul: május 16. 8.00
Szavazás zárul: május 24. 18.00

Díjátadó: május 25.19.45
Helyszín: Dóm tér, Szeged színpad, Dzsúdló koncert előtt
Fődíj: 200 000 Ft

A pályázati felhívás, az adatkezelési tájékoztató és a felhasználáis szerződés itt érhető el.

(szegediborfesztival.hu)

Fotó: Frank Yvette