Gődény György mindenkitől bocsánatot kért, és máris támadt egy zseniális ötlete

Ország

A kamupártjaival választásról választásra seftelő Gődény György úgy véli, nem volt befogadókészség arra, amit hirdetett.

Ezúton szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akivel az elmúlt hónapokban elhitettem, hogy van esély egy normális, emberhez méltó élet megteremtésére itt a Kárpát-medencében, hogy van lehetőség egy kényszerítésektől mentes, az alapvető emberi jogokat, köztük az önrendelkezésünket tiszteletben tartó szabad Magyarország megalapozására. Mentségemre szóljon, a tegnapi napig én is rendíthetetlenül meg voltam győződve erről – írja hétfői Facebook-posztjában a patikus, akinek pártja 37 983 szavazatot kapott a 2022-es országgyűlési választáson, ami  a voksok 0,73 százalékát jelenti.

Gődény szerint fel kellett ismernie, hogy amit képvis és amiben a Normális Élet közösségének tagjai hisznek arra ma nincs befogadókészség hazánkban.

Két éven keresztül küzdöttünk az értelmetlen és teljesen logikátlan járványügyi intézkedések, a kötelező maszkviselet és az oltások tudománytalan kényszerítése ellen. Küzdöttünk azért, hogy merjenek az emberek gondolkodni, ész érveket meghallgatni és ezáltal tisztábban látni. Ennek nagyon sokáig volt is respektje, ám egy hónap maszkmentesség elfelejtette a választók többségével az elmúlt 2 év tortúráját. Hiába hittem abban – amit Orbán Viktor mondott még 2012-ben -, hogy Magyarország többet érdemel, be kell lássam, tévedtem. 32 év alatt nem tanultunk semmit. Mi a magyarok még ennyi év elteltével is a két rossz közül választjuk a talán kevésbé rosszat, és elhisszük a médiából ránk ömlő hülyítő propagandát

– fogalmazott Gődény György.

A járványszkeptikus gyógyszerész rámutat: a propaganda pedig az elkövetkezőkben egyre nagyobb tempóban fog dübörögni, mert a háború mellett újra jön a vírus és a járványhelyzet egészen addig, míg az egész társadalom egy totálisan ellenőrzött, engedelmes rendszerré nem olvad, ahol az alapvető emberi jogok a legjobb esetben is csak a kiváltságosok lehetőségévé szürkülnek.

Az Örökkévaló könyörüljön rajtunk!

– zárja bejegyzését Gődény, majd egy kommentre válaszolva még hozzáteszi: Csinálunk egy oltatlan patikát!