Kondás szerint játékosai megérdemlik az elismerést

Sport

Vasárnap – bár vezetett – csak egy pontot tudott elhozni a Loki a Diósgyőr otthonából. Kondás Elemér, a debreceniek vezetőedzője és miskolci kollégája így értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: – Jól játszottunk, a játékosok minden elismerést megérdemelnek, mert a csütörtöki El-mérkőzés után is képesek voltak nagyon jó teljesítményre. A kiállításra nem tudok mit mondani, a másik oldalon is volt kezezés, azt észre sem vette a játékvezető. Úgy gondolom, ha egy lövés során hozzá ér a játékos kezéhez a labda, nem biztos, hogy sárga lapot kell érte adni. Itt a végén magassági fölényben volt az ellenfelünk, ezért is próbáltunk magas embert becserélni, mert jöttek a beadások, ám mielőtt cserélni tudtunk volna, Griffiths befejelte a gólt, és ezzel csak egy pontot tudtunk elvinni. Sajnáljuk, hogy így alakult, de ettől még a játékosok minden elismerést megérdemelnek. 

Szivics Tomiszláv: – Taktikai csata folyt a pályán. A Debrecen az első félidőben nagyon jól lezárta a területeket, és mi is erre törekedtünk. Aztán egy hibát kihasználva vezetést szerzett ellenfelünk. Néhány játékosunk túlságosan tisztelte a bajnokcsapatot, feszültek voltunk, nem tudtunk hármat passzolni. A második félidőben változtattunk és ennek meglett az eredménye. Közel álltunk a győzelemhez, sok helyzetünk volt, de összességében azt mondom, reális a döntetlen. Az egy pontot is meg kell becsülni.