“38 háború vár a Lokira” – nagy terveket sző a klubvezetés

Sport

Szurkolói ankétot tartott a DVSC vezetősége a 17.30 órakor kezdődő, Kisvárda elleni edzőmeccs előtt a Nagyerdei Stadionban található Redben, amely szinte teljesen megtelt Loki-drukkerrel. A dvsc.hu beszámolója szerint Kondás Elemér a sérültekkel kapcsolatban elmondta, Haris Attilára operáció vár, így rá egy darabig biztosan nem számíthatunk. Tomas Kosicky a DEAC elleni edzőmeccsen térdsérülést szenvedett, míg Szécsi Márk izomproblémával bajlódik, de szerencsére már teljes értékű edzésmunkát végez. Az ifjú Kóródi Nándor a Tiszaújváros ellen sérült meg, ő minden bizonnyal néhány hét múlva lesz bevethető.

A DVSC elnöke, Szabó Péter elmondta, mindent annak kell alárendelni, hogy azonnal feljussunk az első osztályba. Továbbra is fontosnak tartja a szurkolókkal, a szponzorokkal és a sajtóval való kapcsolattartást.

A bajnokság során 38 háború vár a Lokira, a lényeg pedig, hogy mi nyerjünk a végén

– mondta.

Varga József is visszatért a Lokiba

Tőzsér Dániel sportigazgató pedig hozzátette: az egész klubvezetés azon dolgozik, hogy méltó helyre kerüljön a DVSC. Azt is elmondta, hogy a külföldiek közül egyedül Tomas Kosicky marad a Loki futballistája (ő a héten már futballmagyarrá vált – a szerk.), a többiek kivétel nélkül távoztak. Továbbra sem az lesz a prioritás, hogy külföldi labdarúgókat szerződtessen a klub.

“Emellett van egy komoly akadémiánk is, amelytől rengeteget várunk az elkövetkezendő esztendőkben”

– mondta a sportigazgató.

Tőzsér Dániel úgy fogalmazott, tudja, hogy nagy a nyomás a játékosokon, de próbálja levenni a terhet a vállukról. Megkérte a szurkolókat, mindenki álljon a csapat mellé, hisz egész Debrecennek az az érdeke, hogy a DVSC feljusson és az első osztályban szerepeljen.

Fotó: dvsc.hu