Nyíregyháza Pécs

Bravúros győzelmet aratott a Szpari a Pécs otthonában

Sport

A Nyíregyháza 4-0-ra nyert Pécsen a labdarúgó NB II tizedik fordulójának hétfői zárómérkőzésén, ezzel továbbra is egyedüliként veretlen a mezőnyben.

A mérkőzés első félidejében mind a két csapatnak szerezhetett volna gólt, de egyik csapat sem járt sikerrel. A második játékrészbena pécsiek hibáztak és először Nagy volt eredményes, majd a folytatásban Géresi és Gresó két percen belül el is döntötte a mérkőzést, de a ráadás perceire is maradt egy gól, Németh első bajnoki gólját szerezve állította be a 4-0-ás végeredményt.  A Nyíregyháza a feljutó második helyen áll a Győri ETO mögött, és egyedüli csapatként még veretlen az NB2-en.

Tímár Krisztián a Nyíregyháza vezetőedzője elmondta, hogy a mérkőzés előtt nehéz mérkőzésre számított, és az első félidőben nyögvenyelősen is haladtak a támadásokkal. A játékukban sok hiba volt, de a második félidőben kifejezetten harapósan jöttek ki, aminek meg is lett az eredménye. Örült neki, hogy két gólt is letámadásból szereztek, egy nehéz ellenfél ellen, aki nagyon kevés gólt kap, és mégis sikerült 4 gólt szerezni ellenük. Kiemelte, hogy örül neki, hogy a csapat és a szurkolók egyre inkább egymásra találnak.

Pécsi MFC-Nyíregyháza Spartacus FC 0-4 (0-0)
gól: Nagy D. (72.), Géresi (78.), Gresó (80.), Németh B. (92.)