Szeged, Tram train, vasútvillamos, közlekedés, tömegközlekedés, utazás, MÁV , sín

Pályakarbantartás miatt módosították a tramtrain menetrendjét

Gazdaság Helyi hírek

November 16-ig hétköznaponkét érvényesek a módosítások, amelyek szerint csak akkor áll meg a vasútvillamos a megállók egy részében, ha ott van leszálló vagy felszálló utas. 

A MÁV Zrt. arra hivatkozik, hogy pályakarbantartási munkálatokat végeznek Kiskunfélegyháza és Szeged közt, emiatt kellett a tramtrain közlekedésén átmenetileg változtatni. November 16-ig hétköznaponként, azaz ma, október 2-5, október 9-11, október 18-19, október 24-26 valamint november 6-9 és 13-16 között a Szeged-Hódmezővásárhely vasútállomás közötti vonalon a tram-train módosított menetrend szerint jár.

Eszerint feltételes megállóvá válik délelőtt 9 óra és este 11 óra között a hódmezővásárhelyi Kálvin téri, Hősök téri, a strandfürdőnél lévő, továbbá a szegedi Pulz utcai, Vásárhelyi Pál utcai, Damjanich és Tavasz utcai, a Rókusi templomnál és az Anna kútnál lévő, a Somogyi utcai, az Aradi vértanúk terén és a Bem utcánál lévő megálló. Ha ezekben nincs leszálló vagy felszálló utas, akkor a vasútvillamos megállás nélkül továbbmegy.

A menetrend változásának további részleteit a MÁV-Start oldalán lehet elolvasni.

Fotó: Frank Yvette – Szegedi Nap