Gáspár Laci

Herceg Erika szerint nagyon önző Gáspár Laci

Bulvár

Összeállt az idei X-Faktor csapata, de nem volt egyszerű az út idáig, a mentorok többször össze is kaptak a tehetségek válogatása során.

Az X-Faktor Mentorháza idén új szabály szerint zajlott, amely igencsak felkavarta az állóvizet. A mentoroknak nehéz dolguk volt, mert csak két biztos továbbjutót választhattak az élő show-ba, a másik kettőt a többi mentorra kellett bízniuk, de ők már nem választhatták a korábbi énekeseiket – írja a Blikk.

A szabály miatt komoly vita alakult ki az új mentor, Herceg Erika és a “régi motoros” Gáspár Laci között, utóbbi Erika szerint nagyon önzően viselkedett. Erika ugyanis a két jó versenyzője mellé már nem tudott egy harmadikat is beválogatni, akármennyire is szerette volna, ha az a lány is bejut az élő show-ba, ezért Lacit próbálta rávenni, hogy vigye el ő magával.

A te lelkeden fog száradni, hogy ez az ember nem jut be az élő show-ba! Most egy nagyon tehetséges ember hazamegy… Te nagyon önzően viselkedsz szerintem!

– mondta Erika Lacinak, akit egyáltalán nem hatottak meg az elhangzottak, kitartott álláspontja mellett. A vitába Puskás-Dallos Peti is beszállt később, ő sem értett egyet Laci érveivel.

Miért nem dönthetek úgy, ahogy én akarok?!

 – fakadt ki Laci, amivel végül csak meggyőzte a mentortársait és Erika békülő kezet nyújtott neki, majd átadta azt a lányt, akit Laci akart.

 

Az idei X-Faktor így áll össze:

ByeAlex csapata: Isky & Szkym, Solyom Berni, Beretka Ádám
Gáspár Laci csapata: Serbán Szebasztian, Sophia Khan, Mihályfi Luca Zsófia
Herceg Erika csapata: Synergy, Bodrogi Enikő, Helfy Alexa
Puskás Peti csapata: Váradi Ábel, Boros Marci, Kiss Kevin