Tóth Gabi

Lakatos Márk szerint Tóth Gabi simán átvehetné ebben a ruhában a pornó-Oscart

Bulvár

Nem csitulnak a kedélyek a stylist és az énekesnő között, Lakatos Márk ismét kifejtette a véleményét Tóth Gabiról.

A stylist pár napja kötött bele az énekesnő megjelenésébe. Gabi megvédte magát és azt írta közösségi oldalán, örül annak, hogy jó témát ad Lakatos Márknak, akinek mindig jól jön a figyelem. Az énekesnő szerint a Márk által “csecskidobós fekete domina ruhája” is inkább elegáns óarany volt.

A stylist ezek után ismét jelentkezett egy TikTok videóval, melyet azzal indított, hogy 16 éves kora óta ismeri Gabit, aki már akkor is egy összevissza beszélő, hebrencs vidéki fruska volt.

A stylist Gabi azon kijelentésére is reagált, miszerint jól jön neki a figyelem, bármi áron – írja a Blikk.

Én legalább nem játszom meg magam, én el tudom dönteni magamról, hogy Dr. Jakyll vagyok-e vagy Hyde, nem úgy, mint te, a te esetedben ez nem annyira egyértelmű. Az egyik héten Spéter Erzsébetnek öltözöl, imádkozó matyóbabának és veted a keresztet, amikor valaki egy durvább szettet vesz fel és metáldalokat énekel. Majd a következő héten egy olyan miniruhát – ami tökmindegy, hogy óarany, fekete vagy királykék – combcsizmával, amivel simán átvehetnéd a pornó-Oscart

– fogalmazta meg a véleményét Lakatos Márk, aki azon is elgondolkodott, az is előfordulhat, hogy a TV2 producerei csak kihasználják Gabi botrányait, hogy a műsor még nagyobb figyelmet kapjon, ebben az esetben viszont semmivel sem okosabb, mint Varga Irén, akit szintén csak kihasználnak.

@lakatosmarkstyle Szerintetek én exhibicionista vagyok? 🤣🤣🤣 #tothgabi #stilo #nekedbeszeretnémlátni #csillagszoro #fyp #fy #foryouba #nekedbe #magyartiktok ♬ eredeti hang – Lakatos Márk