Völgyi Zsuzsi

Völgyi Zsuzsi félt kimenni az utcára a Farm VIP után

Bulvár

Sokak ellenszenvét kiváltotta az énekesnő a Farm VIP című műsorban, ami után félt is az emberek szeme elé kerülni.

Biztosan sokan emlékeznek a párbajra, amikor Zsuzsi csúnyán eltaktikázta magát és épp azt az embert ejtette ki, akit nem szeretett volna. Az énekesnő akkor mindenkit sokkolt. De nem ez volt az egyetlen húzása, amivel a nézők sem értettek egyet, tettei és szavai miatt rosszindulatú játékosként könyvelték el őt.

Völgyi Zsuzsi szerint ez azért is van, mert sok olyan dolog történt a Farmban, amit nem adtak le az összevágott adásokban, például amikor mosogatott vagy trágyázott. Viccelődéseit viszont igen, ezeket azonban a nézők félreértették és úgy ítélték meg, Zsuzsi gonoszkodik másokkal. Az énekesnő erről a Ricsi kicsi konyhájában mesélt.

Nagyon sok bírálatot kaptam, olyan elvetemült üzenetek, kommentek jöttek a közösségi oldalamra, mintha embert öltem volna. Egy idő után úgy döntöttem, hogy ebből elég, bezártam az aranykaput a nagyközönség előtt, és letilottam a kommentszekciót

– magyarázta Zsuzsi, szavait a story.hu írta meg. Az énekesnő  nemcsak a közösségi oldalát függesztette fel, még az utcára sem mert kimenni rosszakarói miatt.

Kaptam szilveszterre egy felkérést, de nem mertem színpadra állni, mert féltem, hogy megdobálnak tojással vagy megvernek az utcán. Soha nem éltem még át ilyet

– mesélte Völgyi Zsuzsi, aki szerint az emberekkel nagyon el tud szaladni a ló egy showműsor nézése kapcsán. Azt mindenesetre megtanulta, hogy nem szabad kommenteket olvasni, hanem tovább kell görgetni.