Kiváló dolgozók kaptak elismerést

Egyetem

A Klinikai Központ Nagytanácstermében december 9-én rendezett ünnepségen vehették át elismeréseiket, okleveleiket a központ kiváló dolgozói.

A díjakat a Klinikai Központ vezetésének képviselői, Édes István professzor, a Klinikai Központ főigazgatója, Gál Mária ápolási igazgatónő,és Balla György professzor, a Klinikai Központ orvos-szakmai igazgatója adta át a díjazottak köszöntését és munkájuk részletes méltatását követően.

A kitüntetés olyan rangos elismerés, amely azokat a legkiválóbbnak ítélt dolgozókat jutalmazza, akik több éven, évtizeden keresztül nyújtottak kimagasló teljesítményt. A legkiválóbbakat a Kitüntetési Bizottság választotta ki.

Érdekesség, hogy a kiváló dolgozói elismerés alapítását még a korábbi Debreceni Orvostudományi Egyetem Tanácsa hagyta jóvá, így első alkalommal 1993-ban adták át a kitüntetést, és ez az értékes hagyomány azóta sem változott.

2014. év eleji szervezeti változások, a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának létrejötte szükségszerűen a korábbi belső szabályok átdolgozását is jelentette, így a „Klinikai Központ Kiváló Dolgozója Kitüntetés és Jutalomdíj” adományozására első alkalommal került sor.

Az elismerést
Bonyhádi Andrea (Kórházhigiénés Osztály),
Hunyadi Istvánné (Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika),
Mihály Edit (Onkológiai Klinika),
Papp Ferenc (Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika),
Szabó Antalné (Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika),
Takács István Attila (Pszichiátriai Klinika),
Váczi Sándorné (Klinikai Gyógyszertár) és
Zelei László (Belgyógyászati Klinika „A” épület) vehette át.

unideb.hu