Számítógép adomány érkezett a mentőkhöz

Helyi hírek

A KAM Home Goes 2 Bamako és a Mátrix Közhasznú Alapítvány közösen ajándékozott a szegedi mentőállomásnak számítógépeket ezzel is segítve az állomás munkáját. Az alapítványtól a bohócdoktorok, a ralli csapat részéről pedig a mentőállomáson is önkénteskedő Muráti Kamilló adta át a számítógépeket. A folyamatos COVID szűrést, és a lakosságot segítő munkát támogatja a számítógép adomány, melyet jelképesen a piros orrosok adták át.

Számítógép Álom
Az alapítvány a hétszázadik kiosztott számítógéphez közelít, melyet a felzárkózást segítő céllal tehetséges kisgyermekek, családok, közösségek, intézmények kaphatnak a szervezettől. A www.bohocdoktor.com oldalon elérhető a jelentkezés módja, ha valaki részesülni szeretne a támogatói programból, vagy segíteni tudja a jótetteket.

Rácz Anett, az alapítvány elnöke elmondta, hogy az “apró segítségnyújtások által tehetünk jobbá fontos ügyeket, a Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több adomány csomagot juttat hátrányos helyzetű embertársaknak, Együtt Csodákra Vagyunk Képesek”.