Urológiai Klinika

Szabadságos létszámmal, de újra fogad betegeket az SZTE Urológiai Klinika

Egyetem Helyi hírek

– Örömmel értesítjük Önöket, hogy kényszerű, 8 napos felvételi leállásunk után ismét teljes (a szabadságos időszaknak megfelelően csökkentett) létszámban állunk ellátási területünk urológiai és andrológiai betegeinek teljes körű, illetve három-vármegyés régiónk súlyos betegeinek harmadik progresszivitási szintű ellátására rendelkezésükre – írta hétfőn közösségi oldalaán a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Urológiai Klinikája.

Mint az portálunk is megírta az Urológiai Klinikán betegség miatt július 22-től átmenetileg szünetelt a fekvőbeteg felvétel szünetel. A járóbeteg ellátás és a már korábban is bent fekvő betegek ellátása zavartalanul folyt.

– Ezúton szeretném kifejezni köszönetem és hálámat a szabadságok és betegségek miatt kiesett kollégáink helyettesítésében önzetlenül, jelentős önkéntes plusz munkával részt vevő orvos és ápoló Kollégáimnak!
Ugyancsak köszönet a kollegiális segítségért régiónk valamennyi urológiai osztályának – írta a klinika vezetője, Prof Bajory Zoltán.

Nyitókép: Frank Yvette